رنگ ها

رنگ ها از جمله مسائلی هساند که امروزه در تمام زندگی انسان،دخالت دارند و این رنگ ها میتواند نشان دهنده روحیه انسان و یا فرهنگ آن باشد.
به مثال کسانی که یک جشن برپا میکنند از رنگ های گرمی مانند زرد قرمز و سبز استفاده میکنند و کسانی که در مراسم عزا شرکت میکنند معمولا رنگ های سرد مانند مشکی و یا ابی پر رنگ استفاده میکنند.
تاریخچه رنگ :
رنگ ها در طول ادوار تاریخ همیشه در زندکی بشر قش مهمی ایفا کرده اند و فیزیکدانان زیادی از برای آن نظریه داده اند اما در طی سال های 1676 نیوتن یک فیزیکدان نظریه جمامع و کاملی صادر کرد .
نظریه نیوتن درباره رنگ ها :
روند تکامل نگرش رنگ حسب نظریه ارسطو قرن ها ادامه داشت تا اینکه د با تحول علم فیزیک توسط نیوتن نظریه جدیدی پایه گذاری شد که وی توانست اجزای نور سفید خورشید را به رشته هایی از رنگ تجزیه نماید و آن را طیف نامید که از آن هفت رنگ حاصل می گردید.
رنگ های شاد و پر جنبش:
ـ زرد
ـ نارنجی
ـ سبز
ـ قرمز
رنگ های سرد و کم تحرک:
ـ آبی
ـ مشکی
ـ قهوه ای
تاثیر رنگ در زندگی افراد :
معمولا افرادی که از رنگ های روشن استفاده میکنند بنا به روحیه شاد و پر جنب و جوش در زندگی موفق هستند و معاشرت کردن با این نوع انسان ها همیشه باعث شاد بودن و شاد زیستن میشود اما بر خلاف رنگ های روشن رنگ های تاریک و بی روح میتواند در تضعیف روحیه انسان نقش مهمی داشته باشد بطوری که این تضعیف روحیه افراد در زندگی آن ها و کسانی که با آن ها معاشرت میکنند تاثیر بسزایی دارد.
نکته مهم درباره رنگ شناسی :
انسان از زمان به کارگیری رنگ بر پیکره و اندام خویش و دیگر ادوات و وسایل زندگی متوجه شد که می تواند از طریق رنگ ها جان دوباره ای به پیرامون اطراف خود ببخشد و برای رسیدن به این اهداف با تعمق و کنکاش و بررسی عمیق، هر روزه یافته های ذهنی و فکری خود را یادداشت می نمود و با به کارگیری این یافته ها زمینه پیدایش علم رنگ و رنگ شناسی پدید آمد که دانش رنگ به علت مشاهدات دقیق و استنادبه استدلال های عقلی و تمرینات فکری و با آزمایش های مختلف رونق و اعتبار گرفت که ارزش اساسی این اعتبار مدیون تفکرات و نظریه ارسطو می باشد که وی را پدر علم رنگ شناسی می نامند